Godt nytt år!

Et nytt år. Nye muligheter og nytt pågangsmot. Det er noe med denne tiden av året som gir følelsen av en ny start. Mange ser tilbake på året som har vært, det er minner og opplevelser som har formet oss. Nå er det et nytt år med alt det nye året vil bringe. Viktige områdene i livet blir reflektert over. Hva er jeg fornøyd med? Hva vil jeg ha mer eller mindre av? Hva vil jeg gjøre annerledes? Hva gleder jeg meg til?

Avisene skriver om nyttårsforsetter, det reklameres for å komme i gang med trening, røykeslutt, slanking osv. Det er det samme hvert år.

Så, hva gjør du når du vil endre noe?

Går du i gang med friskt mot, og full av motivasjon – inntil du kommer til et visst punkt og vil gi opp? Kjenner frustrasjon, dette var ikke så lett som jeg trodde, følelsen av ubehag og håpløshet. Her er det mange som gir opp.

De som er gode på å nå sine mål, hva gjør de? Hvilke strategier virker?

Hva gjør de av handlinger, hvordan tenker de, hvordan håndterer de motstand?
Det kan for eksempel være kommunikasjon, realisering av mål, skape endringer eller bli god på noe.

Det kan være krevende å jobbe med endringer, og jeg regner med at du vil bruke all din energi og kraft på noe som fungerer. Hvorfor bruke unødig tid eller ha frustrasjoner hvis du kan unngå det? Hva som konkret skal til for å lykkes vil være forskjellig fra person til person, avhengig av ståsted.

Jeg har bred erfaring fra endringsprosesser, og er utdannet NLP-coach. Jeg vet hva som virker og hvordan lykkes med å skape endringer.

Jeg kan hjelpe deg på vei med det du vil forbedre eller utvikle. Hvilke endringer vil du ha? Hva er viktig for deg? Forestill deg, hvordan har du det når du har gjort de endringene?

Med ønske om et godt og utviklende nytt år!

– Eirin